RH Dakwerk, uw dakdekker regio Twente, Gelderland en Overijssel

Email

info@rhdakwerk.nl

Bel ons

085 060 7117

Contact

Plein ’40-’45  9, 7002DC Doetinchem

Dakrenovatie & aanleg

Uw bitumen dakwerk door weer en wind optimaal beschermd

Wilt u uw dakbedekking renoveren of vervangen? Door regelmatig dakonderhoud en tijdige vervanging van uw dakbedekking kunt u problemen zoals daklekkage voorkomen. Het is belangrijk om te weten welk type dakbedekking het meest geschikt is voor uw situatie. Het is bijvoorbeeld bekend dat platte daken meer te lijden hebben onder verschillende weersomstandigheden dan hellende daken, omdat regenwater niet gemakkelijk van een plat dak afloopt. Daarom is het essentieel om deskundig advies in te winnen en te kiezen voor materialen die geschikt zijn voor uw specifieke dak. Wij staan klaar om u hierbij te helpen!

Bitumen dak aanleggen of laten herstellen?

Klaar voor de toekomst met een sedum- of witte bitumen dak

Klaar voor de toekomst met een sedum- of witte bitumen dak

Sedum daken

Sedum daken zijn groene daken die bedekt zijn met vetplanten, zoals sedum planten. Deze planten zijn perfect aangepast aan het leven op daken en vereisen weinig onderhoud. Sedum daken hebben verschillende voordelen. Ze helpen bij het verbeteren van de isolatie van uw gebouw, het verminderen van het stedelijke hitte-eilandeffect en het bevorderen van biodiversiteit in stedelijke omgevingen. Daarnaast kunnen sedum daken regenwater vasthouden en geleidelijk afvoeren, waardoor ze kunnen bijdragen aan het verminderen van overstromingen.

8 voordelen van een groen dak:

1. Een isolerende werking
2. Waardeverhoging en verbeterde levensduur van uw dak
3. Verbetering van het leefklimaat in stedelijke gebieden.
4. Een veiligere woonsituatie
5. Een dak met weinig onderhoud
6. Stressvermindering wat kan bijdragen aan uw gezondheid.
7. Vaak kunt u subsidie krijgen
8. Hoger rendement van zonnepanelen.

 

Witte bitumen

Witte bitumen is een type dakbedekking dat wordt gebruikt op platte daken. Het bestaat uit een laag bitumen (een mengsel van aardolie en polymeren) dat wordt aangebracht op het dakoppervlak. Witte bitumen heeft een reflecterende eigenschap, waardoor het zonlicht weerkaatst in plaats van het te absorberen. Dit helpt bij het verminderen van de warmte-absorptie van het dak en draagt bij aan het koeler houden van het gebouw. Door de lagere warmteopname kan het gebruik van witte bitumen ook leiden tot energiebesparingen bij het koelen van het gebouw.

Zowel sedum daken als witte bitumen bieden duurzame oplossingen voor dakbedekking, met elk hun eigen voordelen op het gebied van energie-efficiëntie, milieubewustzijn en esthetiek. De keuze tussen beide opties hangt af van uw specifieke behoeften en de kenmerken van het gebouw. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst te ontvangen.

Waarom kiezen voor RH Dakwerk?

Uw dakdekker regio Twente, Gelderland & Overijssel

Volledig gecertificeerd en gediplomeerd.

Enkel A kwaliteit materialen.

Wij werken met vaste prijzen (m.u.v. houtrot)

Voor zowel hellende als platte daken

Particulier, zakelijk, VVE’s en coorporaties.