RH Dakwerk, uw dakdekker regio Twente, Gelderland en Overijssel

Email

info@rhdakwerk.nl

Bel ons

085 060 7117

Contact

Plein ’40-’45  9, 7002DC Doetinchem

Dakrenovatie

RH Dakwerk, voor een dak in topconditie

Door tijdig kleine problemen op te sporen en aan te pakken, voorkomt u dat deze uitgroeien tot grotere en kostbaardere problemen. Dit kan variëren van het repareren van kleine lekkages tot het vervangen van beschadigde dakbedekking.

Ten tweede helpt een goed gereinigd en onderhouden dak bij het behouden van de energie-efficiëntie van uw gebouw. Vervuiling, zoals bladeren, takken en ander vuil, kan zich ophopen op uw dak en de afvoerkanalen blokkeren. Dit kan leiden tot waterophoping en zelfs schade aan de structuur van uw dak. Door regelmatig te reinigen, zorgt u ervoor dat uw dak vrij is van verstoppingen en optimaal kan functioneren.

Daarnaast draagt een goed onderhouden dak bij aan een gezonde leefomgeving. Een dak dat niet goed wordt gereinigd, kan vatbaar zijn voor de groei van schimmel, mos en algen. Deze organismen kunnen de integriteit van uw dak aantasten en gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals allergieën en ademhalingsproblemen. Door uw dak regelmatig te reinigen en te onderhouden, zorgt u voor een veilige en gezonde omgeving voor uzelf en de mensen in uw gebouw.

Uw dak laten onderhouden en reinigen door een expert?

Waarom kiezen voor RH Dakwerk?

Uw dakdekker regio Twente, Gelderland & Overijssel

Volledig gecertificeerd en gediplomeerd.

Enkel A kwaliteit materialen.

Wij werken met vaste prijzen (m.u.v. houtrot)

Voor zowel hellende als platte daken

Particulier, zakelijk, VVE’s en coorporaties.