RH Dakwerk, uw dakdekker regio Twente, Gelderland en Overijssel

Email

info@rhdakwerk.nl

Bel ons

085 060 7117

Contact

Plein ’40-’45  9, 7002DC Doetinchem

Pannen daken

Verzekerd van een goed dak boven uw hoofd

Heeft uw dak zijn beste tijd gehad? Dan is het verstandig om te overwegen een dakrenovatie uit te laten voeren. Bij een dakrenovatie wordt uw dak weer in zijn oorspronkelijke staat hersteld, zodat het zijn oude glans terugkrijgt. Bovendien biedt het een uitstekende gelegenheid om uw dak te verduurzamen, bijvoorbeeld door middel van isolatie en zonnepanelen. Bij Dakcompany hebben wij alles wat nodig is om een dakrenovatie van begin tot eind professioneel uit te voeren. Wij hechten veel waarde aan uw wensen, voeren grondig onderzoek uit, leveren 100% maatwerk en beschikken over een ervaren team van dakdekkers om ervoor te zorgen dat uw dak perfect wordt opgeleverd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Stormschade of spoedreparatie laten uitvoeren aan uw dak?

Schoorsteenherstel en voegwerk

De Schoorsteen is een belangrijk onderdeel van het huis. Aan de buitenkant beschermt het tegen weersinvloeden terwijl een schoorsteen aan de binnenkant zorgt voor een goede afvoer van de kachel of openhaard. Dit is ook de reden dat u uw schoorsteen in topconditie wilt behouden. Echter kan het voorkomen dat uw schoorsteen niet meer in de juiste staat is doordat het lood rondom de schoorsteen verouderd is of doordat de voegen porieus zijn geworden. In het geval dat u twijfelt over de staat van de schoorsteen is het verstandig uw schoorsteen te laten controleren.

Wilt u uw schoorsteen laten controleren om te bekijken of deze nog in de juiste staat is? Neem dan direct contact op, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies rondom uw schoorsteen.